αντιφασιστικό κάλεσμα Βερολίνο 2011, Κατά του αντισημιτισμού και ισλαμισμού! Αλληλεγγύη με το Ισραήλ!

Κατά του αντισημιτισμού και ισλαμισμού!  Αλληλεγγύη με το Ισραήλ!

Κάθε χρόνο οι  ισλαμιστές καλούν το al qads day , μία εκδήλωση του πολιτικού Ισλάμ.Το al qads day ξεκίνησε ύστερα από την κλήση του ιρανικού “επαναστατικού” ηγέτη Αγιατολάχ Χομεϊνί  τον Αύγουστο του 1979 και θα αποτελέσει κάθε χρόνο την εκδήλωση για έναν κόσμο χωρίς το Ισραήλ και την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ.

Το Ιράν είναι ένα κράτος που τοποθετείται ανοιχτά υπέρ του αντισημιτισμού και ανήκει στους αρνητές του ολοκαυτώματος.Παράλληλα το Ιράν  υποστηρίζει, με  χρήματα και προμήθειες όπλων, ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις  ,όπως επίσης εργάζεται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.Το Ιράν αποτελεί  μια υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ.

Η παρέλαση των ισλαμιστών, η οποία λαμβάνει χώρα σχεδόν κάθε χρόνο από το 1996 και στο Βερολίνο, ήταν σε πολλές περιπτώσεις το σημείο πολιτικής εκκίνησης για την αντι-σιωνιστική “αριστερά”. Σε μια χώρα όπως η Γερμανία , όπου έχει ιστορική ευθύνη για την εξόντωση των Εβραίων και την μαζική παράνοια του εθνικοσοσιαλισμού, η ιστορική μνήμη ,  ο θεωρητικός αγώνας και η άμεση δράση ενάντια στον αντισημιτισμό είναι καθήκον.Ειδικότερα  τώρα που το κρυφό ερώτημα – συζήτηση  για τις βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν στον ναζισμό παραμένουν ανεπαρκής στην Γερμανική κοινωνία.

Στις μέρες μας η Γερμανική πολεμική βιομηχανία  τροφοδοτεί το Ιράν με οπλικά συστήματα , παρόλο που επίσημα η κυβέρνηση τάσσεται αλληλέγγυα με το Ισραήλ και το δικαίωμα του στην αυτοάμυνα Το Ισραήλ είναι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας δίωξης των Εβραίων , με αποκορύφωμα την μαζική Γερμανική τρέλα  του ολοκαυτώματος. Σε ένα αντισημιτικό κόσμο αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα ότι το Ισραήλ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υπερασπίσει τον εαυτό του με στρατιωτικά μέσα.

Αυτοί που είναι σοβαροί πάνω στο θέμα του αντι-φασισμού και έχουν την πολυτέλεια να σκέφτονται και να δρουν ,  έχουν υποχρέωση να μην αφήσουν τίποτα παρόμοιο με το ολοκαύτωμα να επαναληφθεί. Η θέση όλων θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη υπέρ του Ισραήλ και ενάντια στους εχθρούς του , από όπου και αν προέρχονται (αριστερά , κέντρο ή ναζί)

NO AL Quds! day : Κατά του αντισημιτισμού και ισλαμισμού! : Αλληλεγγύη με το Ισραήλ!  Αντιφασιστική διαδήλωση ενάντια στην πορεία Al Quds   Σάββατο 27| Αύγουστος, 2011 | 12:00 το πρωί | Wittenberg Platz (Βερολίνο)

Είμαστε μία ξεκάθαρη αντιφασιστική διοργάνωση , γιαυτό δεν θα ανεχτούμε ρατσιστικές και φασιστικές θέσεις κατά την διάρκεια της  διαδήλωσης. Το κείμενο αποτελεί μια πάρα πολύ πρόχειρη περίληψη του καλέσματος των Γερμανικών αντιφασιστικών ομάδων που μπορείτε να βρείτε εδώ

μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά εδώ

Την κίνηση υποστηρίζουν

One thought on “αντιφασιστικό κάλεσμα Βερολίνο 2011, Κατά του αντισημιτισμού και ισλαμισμού! Αλληλεγγύη με το Ισραήλ!

  1. Pingback: Αντιφασιστικό κάλεσμα Βερολίνο 2011, Κατά του αντισημιτισμού και ισλαμισμού! Αλληλεγγύη με το Ισραήλ! / Aufruf Online – Kein Al Quds-Tag! | Against antisemitism –

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s