Με καμία κυβέρνηση

 αναδημοσίευση από αρνητικό

 Η θεωρία συνωμοσίας δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο της πάνω πλατείας, αλλά (δυστυχώς) είναι η κυρίαρχη μορφή (ψευδούς) σύνείδησης της ευρύτερης αριστεράς. Η πιο έκδηλη συνήθης μορφή αυτής της συνείδησης είναι η θεωρία (συνωμοσιας) περί “ιμπεριαλιστών” η οποία φτάνει στο ανώτατο στάδιό της όταν κάποιοι “επιτέλους” τους αποκαλούν με τ’ “όνομά τους”: “σιωνιστική ελίτ”
Η συνείδηση για την υπαιτιότητα της “κυβέρνησης” για την κρίση, δεν είναι, λιγότερο, μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας. Το μόνο που θα καταφέρει μια “αριστερή” ή ακροδεξιά (μάλλον τελικά είναι συνώνυμα αυτά τα δύο) κυβέρνηση είναι να μετατρέψει τη χώρα σ’ ένα απέραντο “γκουλάγκ” κι όλα αυτά στην εποχή…της μικρο-ηλεκτρονικής επαναστασης! (Βλέπε την “αντι-ΔΝΤ” λύση από τη “δεξιά” κυβέρνηση της Ουγγαρίας και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από την αριστερά). Το σενάριο είναι γνωστό. Ο Τσαουσέσκου “κατορθωσε” να εξαλείψει το χρέος της ρουμανίας με την ίδια μέθοδο: everybody is wearing a uniform. Στην “κομμουνιστική” Βενεζουέλα, ο Τσάβεζ απαγορεύει την απεργία και δολοφονεί εργάτες
Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε το μέτωπο ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, πρώτη γραμμή του οποίου είναι οι σύγχρονες παραγωγικές δυνάμεις (βλ. την “προφητεία” του Κάρολου στην προμετωπίδα του μπλογκ) και να τσακίσουμε της ψευδαισθήσεις για “αλλαγή κυβέρνησης”. Με καμία κυβέρνηση. Η εργασία είναι η βάση του καπιταλιστικού συστήματος και όχι το μέσο για την ανατροπή του όπως πίστευε ο καπιταλιστής Λενιν.
Ιμπεριαλισμός είναι η απειλή “αν δεν δουλέψεις δεν τρως” (Απόστολος Παυλος, 50 – Λενιν, 1921 ). Κρίση είναι να μην μπορείς να διαβείς το κατώφλι του σπιτιού σου χωρίς το πορτοφόλι σου.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ. ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s