σύντομο σχόλιο για την βεβήλωση του μνημείου του ολοκαυτώματος στην Ρόδο και όχι μόνο

Πριν λίγες μέρες βεβηλώθηκε ακόμα ένα μνημείο του ολοκαυτώματος, αυτήν την φορά από νεοναζί στην Ρόδο. Η επίθεση είναι μία από τις δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες που έχουν λάβει σε ολόκληρη την χώρα ενάντια στον ελληνικό εβραϊσμό, με εμπρησμούς, βεβηλώσεις, ίσως και φυσικές επιθέσεις. Είναι από εκείνες τις επιθέσεις που περνάνε στα ψιλά. Ξέρετε μόνο κάτι τρελοί γράφουν κατά καιρούς για το ζήτημα αντισημιτισμού στην Ελλάδα που είναι πράκτορες του Σιωνισμού βλέπε abravanel, terminal 119 , το μπλογκ ενάντια στον αντισημιτισμό  και φυσικά εμείς.

Για το γεγονός δεν έχουμε ανακοινώσεις ή καταγγελίες από την αριστερά και άλλες “αντιρατσιστικές οργανώσεις”. Δεν έχουμε κεντρικά στα διάφορα μπλογκς και ιστοσελίδες. Είναι ένα ασήμαντο γεγονός. Άλλωστε για πολλούς κύριους και κυρίες του αριστερο-αναρχο χώρου δεν υπάρχει θέμα αντισημιτισμού στην Ελλάδα. Βλέπεται αν το παραδεχόντουσαν ίσως να  πάθαιναν κάποια κρίση ταυτότητας.

Αλλά ίσως να φταίει και το γεγονός ότι την ίδια ώρα, οι ίδιοι αρρενωποί τραμπούκοι τάχα μου “αντιεξουσιαστές” είναι απασχολημένοι με αθλήματα άλλου είδους. Επιδίδονται σε ανθρωποκυνηγητά στα Εξάρχεια ενάντια σε τάχα μου πρεζέμπορες που τυχαίνει να είναι πρεζάκια, την “αλβανική” μαφία και τους κακούς πακιστανούς που βιάζουν τάχα μου κοριτσάκια(γνωστός αστικός μύθος στα Εξάρχεια). Ξέρετε τώρα έχουν συγκροτήσει και “επιτροπή κατοίκων εξαρχείων”μήπως σας θυμίζει κάτι;

Ίσως αν δεν είχαν τέτοιες μεγάλες δουλειές να λέγανε καμιά κουβέντα για το μνημείο. Βλέπεις κάποιοι από αυτούς έχουν και συμμάχους στην Γερμανία και καμιά φορά πρέπει να τους ρίχνουν στάχτη στα μάτια ότι δεν είναι αντισημίτες.
Ρόπαλο του baseball στο κεφάλι κάθε αντισημίτη δεξιού και αριστερού, κρυφού ή φανερού

κάτω τα χέρια από τον ελληνικό εβραϊσμό

3 thoughts on “σύντομο σχόλιο για την βεβήλωση του μνημείου του ολοκαυτώματος στην Ρόδο και όχι μόνο

  1. Δεν είναι αντισημίτες, αντισιωνιστές είναι.
    “μήπως σας θυμίζει κάτι;”

    http://goo.gl/0b8A9

    “Ο αντισιωνιστής διαφέρει από άλλες εκφράσεις αντισηµιτισµού µόνον ως προς την όψη της εβραϊκής ταυτότητας που επιλέγει να µισήσει. Και οι χριστιανοί του Μεσαίωνα που έκαιγαν τους Εβραίους ζωντανούς έλεγαν ότι δεν µισούσαν όλους τους Εβραίους, αλλά µόνον εκείνους που επέµεναν να διατηρούν την εβραϊκή θρησκεία τους.”
    Ιάκωβος Φριζής, “Τα Νέα” 1-6-2011

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s