το σχόλιο του grassrootreuter#29 για τις δολοφονίες στο Αιγαίο

Μέσα στο δεκαπενταύγουστο ήρθαν τα συγκεκριμένα νέα που οι περισσότεροι από εμάς βαθιά μέσα μας ξέραμε ή είχαμε πάρει χαμπάρι. Παρακάτω δημοσιεύουμε σχόλιο συντρόφου για τα νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους πνιγμούς στο Αιγαίο. Μπορείτε να βρείτε τα δημοσιεύματα στο τέλος του άρθρου. Δείτε και το βίντεο που τράβηξαν Τούρκοι δημοσιογράφοι

Δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί αλλιώς η συχνότητα πνιγμών προσφύγων στους ελληνικούς “επίγειους παραδείσους”. Χωρίς αυταπάτες: η χώρα αυτή είναι φυτώριο εγκληματιών σε όλο το φάσμα της κοινωνικής της διαστρομάτωσης. Δεξαμενή στυγερών φονιάδων. “Απλοί καθημερινοί πολίτες” βουτιγμένοι στο αίμα που μαζί τους διασταυρωνόμαστε παντού.
Οποιοσδήποτε, μόλις φορέσει μια στολή κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού, διαπράττει ανθρωποκτονίες με χαρακτηριστική ευκολία υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Αρκεί να πάρει εντολή για να κάνει τη δουλειά του. Όταν εμπεριέχει αίμα κ πόνο δε, με ιδιαίτερο ζήλο. Αυτό που συμβολίζει η στολή τού του επιτρέπει τα πάντα, άλλωστε σ ´εκείνη χρεώνονται όλα.
Το πραγματικό πρόσωπο αυτών των καθαρμάτων το συναντούν στην πιο ωμή του μορφή οι πρόσφυγες κ μετανάστες στα πρώτα μέτρα των συνόρων αυτού του βόθρου. Και να έχεις κ τον κάθε είδος κατάπτυστο καριόλη να εμφανίζεται σαν να αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα χωρίς στην πραγματικότητα να έχει έρθει όντως αντιμέτωπος με αυτά.

http://www.ereportaz.gr/binteo-vomva-andres-tis-ellinikis-aktofilakis-tripoun-me-kamaki-ke-egkatalipoun-lemvo-me-metanastes/

http://www.efsyn.gr/arthro/epiheirisi-apotropis-apo-elliniko-limeniko-se-toyrkiko-vinteo

One thought on “το σχόλιο του grassrootreuter#29 για τις δολοφονίες στο Αιγαίο

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s